Sunday, May 26, 2013

Tjejmilen, magrutor och födelsedagsfirande

Sådärja! Fick svar från Tjejmilen att jag kunde byta till startgrupp 3 mot en viss avgift (eftersom tidtagningsklasserna är dyrare än FunRun som jag var anmäld till från början). Har betalat in den nu och väntar otåligt på bekräftelse av något slag :)

Jag har en sexpack-utmaning med en fd. arbetskamrat, så det här är vad jag tänker ägna juni åt (eftersom vi har sagt 1a juli som slutdatum för rutorna). Mina ordinarie plankor tillkommer. (De har för övrigt inte gått jättebra i maj heller, även om jag har hittills har några minuter mer än i april och några dagar till på mig...)


Vad tänkte ni andra hitta på? :)

Var på Jensens i Kista igår med hela familjen. Vi hade bokat bord till 18.30, dels för att vi var bjudna på dop på eftermiddagen och dels för att vi tänkte att då kunde S sova i vagnen medan vi åt. Först fick vi ett bord där vagnen inte fick stå då det var utrymningsväg, men när vi bad att få byta var personalen väldigt hjälpsamma med det. Restaurangen bjöd även på lekrum för barnen, vilket gjorde att jag o A kunde äta förrätt i fred medan E lekte och S sov. Sen åt vi god mat, jag åt en oxfilé och A åt en pepper steak. Lite besviken på att man var tvungen att välja medium- eller well done, att man inte kunde få medium-well... Avslutade såklart mjukglassbuffé till efterrätt. Är det födelsedag så är det! E sprang fram och tillbaka till lekrummet mellan rätterna och konceptet kändes väldigt lyckat! Fast nästa gång kanske vi lämnar S hos mojje o morfar?

När mannen i huset fyller år på mors dag så är det lätt att glömma bort lilla mamma. Å andra sidan har vi ägnat större delen av dagen åt städ, tvätt o disk och vi har hjälpt till allihop. S mest genom att dra fram grejer igen dock... En sekund när jag o A var i köket samtidigt hann han klättra upp på vardagsrumsbordet o sätta sig, han såg väldigt nöjd ut när jag hittade honom där! Hur barnsäkrar man ett bord på bästa sätt?!

På onsdag blir det frissan och massage, behöver jag säga att jag längtar?! Har önskat mig en tidsmaskin rätt många gånger sen jag bokade tiden för ett par veckor sen... Men först ska jag o E till bastun på F&S imorrn, innan det blir veckohandling. Tack vare lekrummet på Maxi blir det som en liten minisemester på en timme eller så :)

Nu är jag sugen på att sova...

1 comment:

Josefine Azrang said...

Jag är med på utmaningen:)