Tuesday, June 04, 2013

Tröttmössa

Det gick inget vidare med dagens löpning :( Kände redan på vägen till bussen mot stan att benet inte skulle hålla i 6.5 km, så trött och besviken tog jag bussen hem igen efter besöket hos optikern. Börjar känna mig lite lagom deprimerad nu, har inte sprungit på snart två veckor! På torsdag SKA jag dock springa Ekebyloppet! Min kropp behöver röra på sig! Har varit sjukt trött trots mycket sömn på sistone, jag tror det beror på att jag inte tränat (för i ärlighetens namn har jag inte tränat någonting annat heller under den här tiden... Jag har nästan glömt bort att man ens kan träna annat än löpning!) Jag siktar på sub30 (5 km), men med vissa reservationer. Håll gärna tummar o tår!

När jag kom hem från optikern hade S precis somnat, så jag gick också o la mig. Sov 1½ timme, trots 8 timmar i natt, men har varit fortsatt supertrött resten av dagen. Kan nån förklara grejen?! Jag är inte gravid. Funderar dock på om det ligger nån sorts latent förkylning eller liknande i kroppen, för vissa dagar har jag lite såna symptom av och till också. Lite nästäppa o halsont här o där. Nytt försök på tidig kväll, så kanske det går över?

Men ett avsnitt av Lost hinner jag ju med innan sängen!

3 comments:

mamsen said...

Jag är åxå trött utan att vara gravid.

AnnieeG said...

Jag med. Fast jag sover å andra sidan inte på nätterna... :) men lite så där kan det ju vara av och till, det är väl kroppen som säger att den behöver extra vila just nu! Bara att försöka rätta in sig efter det...

Jess said...

Ja, det är väl så... Idag mår jag bättre! Sov nästan 9 timmar i natt, trots att grannarna tydligen fyllebråkade...